ÖREBRO

Idag har jag spenderat dagen i örebro..

Nikolina hämtade upp mig vid halv 11,då tog vi bilen in till stan där de blev en snabb shopping, innan de bar av mot örebros universitet!  Där var vi i några timmars introduktion. De berättade om lite om programmet, kurser och annan viktigt information, jag har ju tyvärr inte kommit in på de programm jag vill läsa så är just nu reserv! Så jag hoppas många hoppar av eller inte dyker upp till uppropet på Måndag.. Jag som är så taggad på att börja plugga och leva fattig student !;)

Dagens inköp:
Gjord ett riktigt fynd idag på MQ! En ljus-beige kavaj för bara 99:- ! Hade kostat 599:-.. Vet inte varför den var så billig.. jag gillar den skarpt! Enkel och snygg!
Grå leggings 149:- Gina tricot
Vit skjorta 199:- Gina tricot
Skärp 99 :- H&M





Så här fick jag se ut idag: Inga bra bilder alls.. Men hoppas ni står ut.! Såg att damsugaren syns med i en bild ;) haha.
Min militär gröna jacka fick komma till användning idag, den har jag köpt för länge, länge sen på jc ! Vilken tur att jag sparade den..



Fångarna på Fortet

Då har ännu en dag passerat, denna dag gick mycket fort, mina 8 timmar på jobbet kändes som 4, vilkte va väldigt skönt! Efter jobbet lagade jag ihopp, lax med pasta, mycket smaskigt! Sen bänkade jag och min älskling oss i soffan för att slå på 4:an och Fångarna på fortet ! Vilket härligt program, de är ett av mina favorit programm genom alla åren, och jag tror inte jag är ensam om de.. :)
Jag längtar redan till Måndag då nästa avsnitt är !







Boxering..




Dagen som började så himla bra igår slutade inte så bra..
När jag och David var på väg till Västerås för att lämna tillbaka hans pappas bil som vi fått låna av han hela sommaren så händer de såklart nått med bilen! När vi hade 7 mil kvar tills vi var framm i Västerås så börade bilen pipa och de kom upp en text att vi skulle stanna genast för motorn var överhettat mm... Mitt på E18 fick jag åka av och ställa mig så när diket jag kunde.. Bilar och lastbilar blåste förbi oss, de drog till i hela bilen.. Lite läskigt. Bilen började lukta bränt och jag och David förstod ingenting?! Vi ringde några samtal.. sedan försökte vi köra igen och se om den sa samma sak.. och de gjorde ju den såklart. Så vi fick ringa en bärgningsbil som kom efter låång stund och hämtade upp osss och bilen.. Så nu har jag åkt bärgningsbil också.. en trång sådan, fick nästan sitta i knät på David.

Så de blev en lång resa till Västerås igår.. Inge kul alls, så typsikt när allt gått så bra under hela sommaren, så ska de hände nått när man ska lämna tillbaka den!
Troligtvis var de någon vattenpump som gått sönder..

Idag vaknade vi upp i västerås eftersom vi kom dit så sent så åkte vi hem i morse..
Har spenderat dagen med min Vän Kristin. Vi har lekt med hennes systers barn, fikat och haft de mysigt. Hon fick även ta fram frissör väsken och toppa mitt hår lite. Så nu kan jag borsta igenom de igen.. ;)
 
Nattthi!


Måndag

Vilken underbar Måndag !
Vakande av den underbara solen som sken in i rummet, vart pigg på en sekund. Så bikinin åkte på, sedan följde några skvaller tidningar med till min mamma och pappa där jag la mig på deras veranda för att njuta av de underbara vädret ! Det var ett tag sen som solen vart framme såhär mycket..

Nu har jag kommet hem igen efter några timmar i solen, nu blir en en spring tur sen en dusch!
Sedan vänta på att David kommer hem så ska vi kan åka tillbaka med hans pappas bil som vi har lånat hela sommaren! Och de är vi väldigt tacksamma för, har kunnat göra så mycket mer denna sommer eftersom man har haft tillgång till en bil hela tiden, Tusen Tack <3 Har vart guldvärt !

Hoppas alla ni haft en lika fin dag som jag ! PUSS



Dancing in The Dark

Vilken Lördag de blev igår !:)
Började dagen med jobb 10.00-14.00, efter de vart de soffhäng framför några avnitt av one tree hill, Innan jag hoppade in i duschen och började göra i ordning mig och lägenheten för fest!

Vart en väldigt lyckad kväll med bara massa brudar hemma hos mig. Vi sjöng till gamla godningar, pratade skit, dansade och skrattade en hel del! En riktigt bra förfest innan de bar av mot stan med andra ord.. och kvälllen fortsatte att vara lika bra där! :) Kankse blev en och en annan drink för mycket.. men man lever ju bara en gång. Grym kväll, tack Brudar, och alla ni andra!

Nu vänstas de film, (Shutter Island)pizza, popcorn och godis tillsammans med min David.

Ha en mysig Söndag, PUSS







Kräftmys..




Nu blir de två täta inlägg.. Hoppas de inte gör nått.

Nu har jag duschat och satt på mig bekväma kläder, snart ska jag gå till mamma och pappa och äta massa goda kräftor. Mamma, pappa och jag ska nämligen ha myskväll tillsammans, bara vi 3!
Min Älskling och min lillebror är nämligen på hockeyläger denna helg tillsammans, så dörför blir de bara vi tre. De ska bli väldigt mysigt, ska nog spendera natten där med, så slipper jag sova själv i min stora säng..

Ha en härlig Fredag ! PUSS





Fredag

Då var de Fredag och helg igen.. Fast min helg börjar i morgon efter 14.00 då jag slutar jobbet.
Idag vet jag inte vart dagen har tagit i vägen.. Började dagen med en promenad efter de blev de en lång dusch, lite mat innan jag bytte om för att gå ner till stan för att fixa lite ärenden tillsammans med Lisa.

Idag fick mina höst boots åka på för första gången iår. OCh snart kommer de att användas mer flitigt när hösten snart är här.. Ångrar lite att jag inte använt dom tidigare, för tycker de är riktigt snyggt att ha dom  till ett par bara ben och en större oversize tröja eller klännning! Till mina boots idag fick en svart stor tröja från Monki åka på.







Fick även med mig lite hem från vår lilla stad idag..
En vit söt klänning fråm Rut.m.fl. 149 Kr
Svart Bh från H&M 99 Kr ...Budgetlyx!
Halsband, Mascara nagelack , KICKS

 



Always Love



Då var de kvällen igen...
känns som om jag bara suttit inne och surat över att saker och ting som inte riktigt går min väg just nu.. Men de kan ju inte alltid gå som planerat.. eller ?! Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu: jobb, pengar, skola , fritid, vad jag vill göra med mitt liv.. jag de är en hel del som jag funderar och tänker på. Och de är skit jobbigt och stressande. Men allt löser sig tillslut så egentligen borde jag inte oroa mig så mycket..

Men nu ska jag försöka koppla av en stund tillsammans med min David. Han har nämligen köpt chips, dipp och  godis till oss nu ikväll för att få mitt humör lite bättre, och han har lyckats igen. Vad skulle jag ta mig till utan han ?! Älskar dig.

Så nu säger jag tack för mig idag, Hoppas ni alla andra vart på bättre humör än mig ;)
PUSS




Torsdag

Då var de redan Torsdag..

Igår flög dagen förbi.. vet inte vart den tog vägen ?! och ändå gjorde jag inte nått speciellt.
Hann med en springrunda på morgon, efter de damsög jag bilen.. sen kom solen fram en stund så vart någon timma i sol stolen, helt underbart !:)
Hann med att umgås med amanda en sväng med innan de bar av mot ishallen för att kolla på min Älskling när de hade deras första träningsmatch. Kändes ganska konstigt att vara inne  i en ishall då solen var framme och de var 20 grader ute.. :) 

Idag är vädret inte lika härligt som igår, idag är de bara grått, grått och grått..
Efter att jag tagit mig upp ur sängen käkat en frukt så tog jag mig en promenad tillsammans med Felicia. Var skönt att komma ut och få sig lite luft. Nu ska jag snart göra mig en macka och hälla upp lite jucie och ta de lugnt en stund..

Ha en bra dag så länge ! :)


Ayia napa 2009


 


Memories.

Min vän Evelina var nyss här för att hämta lite bilder av mig och ge mig lite eller ganska många bilder! Mina bilder från förr har nämligen tagits bort från min gamla dator.. men som tur var fanns de kvar hos Ävve !
De var efterlängatde bilder som kom tillbaka! bland annat bilder från våra resor till Alanya, till Sunne och massa annat kul att ha och minnas.

Så nu sitter jag och bläddrar igenom alla dessa bilder, en efter en! Kan inte sluta le när jag kollar på dom.. Vilka minnen som dyker upp. Tur att bilder finns så man blir påmind om allt man vart med om och så att man kan minnas alltihopp..Kan inte förstå att åren går så fort?! Fan va kul man har haft de! Och fler roliga och minnesvärda bilder kommer de bli genom åren..
Så de är nog dags för mig att skaffa ett externminne så jag får platts med alla dessa bilder.
 
Alanya 2007



Alanya 2008







Be Youreself

Min springrunda gick sådär igår, de kändes som om mina ben vägde några kilon för mycket, så de gick inte allt för snabbt, men runt kom jag ändå.. och de är vell de som är huvusaken ?:)
Hann även med att storhandla lite igår, eftersom de började bli väldigt tomt i våran kyl och frys.. Hade även tänkt att vi skulle laga lax och potatis till kvällsmat, men de slutatde med macdonalds.. både jag och David var för trötta och hungriga för att laga mat..

Idag vaknade jag upp med huvudvärk... känner mig hängig och inge pigg alls.. Så just nu ligger jag i soffan och slappar. Borde  ta mig upp snart för att gå ut och få lite luft. Så de blir nog en promenad snart för mig.
Sedan tillbaka i soffan igen. Är så tråkigt grått väder ute idag med, de blir man inte direkt piggare av..






Back...!

Nu efter några veckor med dålig uppdatering här i bloggen så ska jag nu göra ett nytt försök att börja blogga mer igen.. Nu finns de lite mer tid för de.

Vaknade i morse av att älsklingen kom hem från sin morgon träning.. om bara jag kunde komma upp lika tidigt som han ?! Men idag var de verkligen skönt att sova ut och bara ligga och dra sig en stund i sängen. Var ett tag sen nu.. Underbart!
Efter frukosten åkte bikinin på en sväng för att ta vara på solen som var framme en liten liten stund. Om bara solen ville visa sig lite mer så man fick njuta några dagar till nu innan hösten tar fart på allvar..

Just nu håller jag på att taggar mig själv inför en spring runda, så snart åker springskorna på! Får se hur lätt eller tungt de kommer gå idag.. ;)












Break..

Jag hinner inte med min lilla blogg just nu.. Finns så mycket annat som måste göras om dagarna så bloggen hamnar längst ner just nu.. Så de kommer bli lite glest med inlägg nu ett tag. Men sen ska jag ta nya tag :)

Hade så bra så länge ni som fortfarande kikar in på bloggen ;)

PUSS


VÄSTERÅS

Idag fick jag vara ledig från jobbet, så jag vaknade av att min älskling kom in med frukost på sängen! Hur mysigt är inte de ? Jag Älskar min David!
Efter de åkte vi in till Västerås för att fira hans lille-bror som fyllt år och träffa hans famlij :)Våran present till han vart en dag på busborgen! Vilket var väldigt kul och väldigt varmt! Kände mig som ett litet barn på nytt! hahah. Kändes även som om man vart på ett träningspass efter de.. För de var inte de lättaste för oss "vuxna" att ta sig fram i alla tunnlar och gångar hit och dit !;)
Sen blev de mat och lite basket spell på gården innan de bar av hemmåt igen. Så har vart en hel mysig dag som nu avslutas med massa tända ljus och lite one tree hill i våran soffa!

Är lite dålig på att blogga just nu.. Har vart så mycket att göra, tänka på  nu ett tag, så hinner inte med allt man vill och tänkt. Men snart tar den allt fart igen, med lite mer inspirerande inlägg hoppas jag.  

I morgon är de jobb igen.. Ha en mysig kväll! :)


PUTTE I PARKEN 2010!








Efter några dagars uppehåll så kommer de här nu ett litet inlägg.
Har som sagt vart Festival här i Karskoga, Putte i Parken! Och den var GRYMM!
Har vart 4 fullspäckade dagara, fyllda av massa bra musik från bland annat: Melissa Horn, Oskar Linnros, Teddybears, Europ, The hives och många, många fler ! dagarna har även vart fyllda med en massa bra sällskap, dricka och en hel del skratt och sång! Underbart! :)

Trotts att inte vädret var med oss detta år heller under PIP, så klagade ingen.  Gummistövlarna var på under nästan alla dagar, även regnjackan.  Men första och sista dagen under PIP lyckade ändå solen titta fram en del, vilkte var helt underbart !:)
Så nu längtar jag redan till nästa år, och förhoppningsvis blir de ännu en festival då med!

Nu i veckan är de jobba som gäller för mig.. Kan berätta att jag inte var den piggaste i Morse när klockan ringde.. Min kropp har inte börjat fungera som vanligt än efter helgen.. :)
Så nu ska jag SOVA :D Sov gott med er alla!



RSS 2.0