2010-06-30

Vädret var inte alls med mig idag som jag hade hoppats på.. Var grått och trist ute när ja klev upp, så de bärde inte av mot någon strand som jag hade velat. Lite tråkigt när man är ledig en dag i veckan. men men jag får hoppas på att Söndagen bjuder på sol!:)

Min lilla kusin från Stockholm var på besök idag. Alltid lika kul att se henne. Jag hade planerat att vi skulle åka och bada, ta en glass och sedan gå en runda på stan. Men fick ändra planerna på grun av vädret. Så i stället åka vi och hyrde en film och köpte popcron och myste i soffan! Sen fick vi besök av min  mormor och morfar, och tillsammans fikade vi med dom på en god toscakaka som de bakat !:) Fick även en väldigt bra inflyttningspresent av dom, en stor bra gryta! så nu ska de lagas grytor hemma hos oss. Vet att mormor och morfar läser bloggen, så tack igen!:) Ni är för bra, tycker om er!

Efter att ha fikat och haft de trevlit tog vi oss ner på stan för att äta lite lunch. hann även med att kika in i lite affärer, och självklart gick jag inte hem utan påsar.. 
 Under kvällen nu har de var Drag här istan, Karlskoga festen. De bjöds på massa bra musik,mat och lite annant!:) Nu ska jag snart sova, i morgon är de jobb igen!

Sov gott

PUSS


Detta fick följa med hem:
Klänning från H&M 70kr
Ett sött linne från Lindex 249Kr

Värme..

Lika trött idag med när jag klev upp, om inte tröttare?
Och efter cykelturen till jobbet i denna värme som har vart idag vart jag inte direkt piggare utav.. Var skit varm när jag kom fram, hade velat hoppa i en kall sjö just då.. och inte blir man svalare av att komma in på mitt jobb heller.. för där inne är de såå hilma varmt när de är varma dagar ute! Man känner sig inte så fräsch när man ska hjälpa alla kunder.

Efter jobbet hade min David gjort i ordning en god pasta sallad som vi tog med oss till Lunedet för en mysig kvälls picknick :) Vart även ett kvällsdopp också, vattnet var inte alls så kallt som jag trodde de skulle vara, rätt skönt!
Så de vart en väldigt mysig avslutning på denna dag :)

Imorgon är jag Ledig, så hoppas på bra väder även i morn. Ser inte så ljust ut när jag kollade på vädret nyss, men jag hoppas på att de ändras! :)




MIDSOMMAR 2010

Idag när klockan ringde trodde jag inte de var sant! Jag var helt slut i hela kroppen, mina ögon ville verkligen inte öppna sig och mina ben ville knappast bära mig..
Men jag antar att efter att ha varit i Grebbestad från Torsdag till Söndag under Midsommarhelgen och druckit en och annna cider, nått vinglas, och kanske inte fått sova så länge som man velat, så ska man nog inte vara så pigg.. Eller vad säger ni ?:)
Men jag måste säga att de har vart värt att vara helt sliten idag på jobbet, för vilken helg de blev!
De var klarblå himmel under både Midsommarafton och under midsommardagen, Kunde inte ha vart bättre väder, Så eftersom vädret var på topp så spenderades nästan all tid utomhus, antingen på en filt, vid havet, på en resturang eller på någon annan mysig plats !:) och nästan alltid med ett vinglas eller en kall cider i handen :)
Och vilket sällslap vi hade ! Känns lite tomt idag att vakna upp utan alla... :)
Jag kan säga att jag och många till TRIVDES !

Lite bilder av alla dom som togs:






Nu ska jag snart sova igen, för har inte hunnit bli utvilad ännu... I morgon väntas en ny arbets dag, och imorgon vill jag vara lite piggare än idag ! :)
Sov gott !




Vilken Midsommarhelg !

Vart stressigt som vanligt under Torsdagen.. Så hann inte med att skriva nått blogginlägg innan de bärde av mig Grebbestad..
Men nu är jag hemma igen efter en helt Grym Midsommarhelg! De kunde inte ha vart bättre! Spenderade dagarna med ett stor och helt underbart gäng , en massa sol och god dricka och mat till de! Ville inte att dagarna skulle ta slut.  Mycket lyckad Midsommar! :)
Nu är jag helt slut, så orkar inte skriva mer, fast jag har så mycket jag vill skriva och vill visa er.. Men jag tar tag i det i morgon efter jobbet! Hur jag nu ska orka ta mig upp till de ?

SOV GOTT !:)


Onsdag !





Har haft en hel mysig Onsdag kväll!
Efter jobbet åkte jag och David till mina förädlrar där vi vart bjudan på grillat! väldigt gott, Tack mamma och pappa <3 Sen vart de lite vin-mys med några av mina tjejer hemma hos oss i lägenheten. Myckt trevligt. :) !
IMorgon  väntar jobb från 09.00-15.00, efter de blir de fort hem, duscha, packa de sista sen åka mot kusten och Grebbestad !:) Kan de bli bättre ?
Så nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon och sedan köra hela vägen dit !

Sov gott !:)




Lill-Lördag

Så snart ska jag ta mig till jobbet. De är strålande sol ute och inte ett moln på himlen, så jag måste erkänna att jag inte känner mig så taggad för att stå inne hela dagen och jobba..:)

ha en fin dag  !:)


Tisdag kväll.

Nu har jag nyss kommit hem från ett mysigt besök hemma hos min famlij. Saknar dom.
De vart inte så mycket packning förut.. jag tog fram lite tränings saker och började göra lite mag och ben övningar i stället..vet inte vart den energin kom ifrån ?:)
Så får bli att ta fram de mesta i morgon i stället efter jobbet.. Jag tycker de är svårt att packa, speciellt när man inte vet hur vädret ska bli alla dagar.. men de ser ut just nu som om de kan bli en hel del sol, och de gillar vi !:)
Så förhppnings vis kan jag sätta på mig mina jeansshorts!

Sofi Fahrman gör jeansshorts för JC, de släpptes ut i tio utvalda butier i Juni, 11  och de kostar 349 Kr.  
Ska hålla utkik om de finns några kvar i någon butik..







Jeansshorts är nått som jag har både till vardags som till fest. Med ett par snygga pumps och någon härlig topp till kan de bli en vinnare en utekväll nu i sommartiderna !:)

Nej Nu ska jag ta kvällen. Imorgon väntar ännu en arbetsdag från 9.00-18.15!

Jobbar dag.

Idag har jag spenderat dagen på jobbet från 09.00-18.15.
Jobbigt att vara inne och jobba när de är sånt härligt vädert ute! Hoppas vädret håller i sig till midsommar nu..

Efter att jag cyklat hem från jobbet, var de dags att ta tag i maten som idag fick bestå av Färskpotatis( första för iår!) , kall kassler och en god sås på cremefraiche,majonär och ärtor! Riktig sommar mat fick de bli. Enkelt och gott!
Nu sitter jag och smälter en stund innan jag ska ta tag i packningen för midsommar. Jag ska ju jobba fram tills Torsdag då det bär av.. Så måste vara ute i god tid!

När packningen börjar bli halv klar, så ska jag ta mig bort till min mamma och pappa en säng   :)




Kanske inte ser så gott ut med mosad potatis och fett ränder på kasslern, men tar man bort de så smakar detta  väldigt gott !:)


Härliga Måndag !

Idag har jag verkligen hunnit med att ta vara på dagen ! :)
Började dagen med en god frukost, efter de packade jag och David en väska och åkte mot Lunedet och vattnet :) Himlen var inte klarblå idag, men de var härligt ute ändå, hann allt sola en del ändå, och när de kom ett stort mål kröp vi tätt intill varandra så vart de varmt.. Mysigt!  Efter en tids solande och kortspelande tog vi oss till fiket, där vi köpte oss en varsin bakad potatis med skagenröra! Väldigt gott !:)

Sen bar de av hemmåt, hann med att handla lite, sen vart de en jobbig men välbehövlig springrunda!, var ett tag sen nu som jag sprang, och de kändes allt!
Efter de vart de en lång skön dusch, innan vi åkte ner mot systemet för att inhandla lite smått och gott till Midsommar! Måste vara ute i god tid !:)

Och Nu har jag nyss ätit upp min köttfärsås som jag lagade till oss nu ikväll.  NU ska jag sträcka ut min kropp i soffan en stund innan de är dags att krypa ner i sängen, för i morgon ska jag upp och jobba hela dagen, så då måste jag vara utvilad..

Ha en fin  kväll :)





SATC-mys

Laddade upp kvällen med chips, dipp ostkrokar, nömix, dricka sen lite Sex and the city! Kan de blir bättre en Söndag kväll ? Fick bli SATC-1, Den är så härlig den filmen, 2:an var också sueränt bra, men jag fastnade nog mest för 1:an :)
Snart är filmen slut, då ska jag och älsklingen krypa ner under våra täcken! Ska bli så skönt att få sova.
I morn har jag min sista lediga dag.. Ska ta vara på varenda sekund av den ! Hoppas på att vädret kan bjuda på lite sol också..

Har glömnt att säga hur fint Bröllopet var igår. De fälldes många tåtar ned för min kind igår.. Allt var så äkta, så vackert! Våran kronprinsessa Viktoria och nu hennes Daniel var och är så fina ihopp! De värmnde i hjärtat av att se dem igår..  Jag är och många andra är väldigt glada för deras skull !:)

De får bli de sista inlägget för idag, för nu är slutet på filmen och de kan jag inte missa :)
Sov gott med er !:)



Lördag- Inflyttningsfest !

Hade en väldigt mysig kväll hemma hos Davids mamma i Väterås i Fredags. Käkade grillat med potatisgratäng sen hade de gjort nått som jag älskar: Bananer som man lindar in i bacon och sedan grillar , mm så gott !
Så somnade mätt och belåten efter en mysig kväll där.

Gick upp tidigt dagen därpå, för att hinna med allt vi skulle göra.
Efter frukosten hämtade vi Davids pappas bil som han lånar ut till oss, så vi kommer till Grebbestad nu under midsommar. De är guldvärt !
Sen tog i en tripp till IKEA (igen) för att köpa köksbord, de blev ett vitt fint, och vita stolar till de.
Sen åkte  de såklart med lite andra saker när man väl var där..
Hann även med Marieberg på vägen hem, där åkte de med ett par nya skor från scorett, Tiamo, 499:- och en snygg grön kjol från MQ, de hade 50 % på jätte mycket fina plagg, så då kunde jag inte motstå att inte köpa nått.. Men nu får de vara nog shoppat på ett tag! 

Väl hemma satte vi ihopp bordet och röjde undan och plockad fram saker till våran lilla inflyttningsfest, som blev ganska stor !:) Vart en väldigt lyckad kväll, fick massa fina inflyttningspresenter, och massa skratt och en del goda drinkar, massa dans och annat!  Väldigt kul att nästan alla kunde komma !:) Tack för en super kvälll !

Idag vaknade vi upp ganska sent, och ganska så sega. Men de fick man strunta i att man var idag, för våran lägenhet behövdes städas efter gårdagen festligeheter ! Var tomma glas burkar och flaskor lite här och där. Vi lyckades få ihopp till nästan 6 påsar fylda av burkar och flaskor, bra kväll med andra ord !;)
Idag orkade ingen av oss laga mat, så de fick bli Pizza! Kristin har vart hos oss hela dagen, och nu har hon nyss klippt en väldigt snygg frissyr på min man ! ska föröska visa er imorgon :)

Bilder från gårdagen !:)



 Dessa kläder bar jag igår, min rosa söta klänning från Thailand, mina nya skor från scorett, och sen hade jag cykel-tights under.








Hoppas alla har en lugn och skön Söndag !:)










Nytt i Garderoben

Glömnde visa två klänningar som jag fick med mig hem idag också.. :)
Den färgglada är från HM, och den andra vita söta klänningen är från ,Vila.
Den vita är lite för kort och genomskinlig för att ha barbent, så till den kommer jag använda jeans shorts eller cykel-tights. Den från HM är lång så den kan man använda utan nått under, en jeans eller skinjacka över den kan bli riktgit snyggt !

Nu är de snart slut shoppat för mig på ett tag..! Måste spara pengarna nu när man inte bor hemma.

Ha en bra Fredag PUSS





Nytt till Hemmet..

Vaknade av att regnet smattrade på fönserblecket i morse.. inte lika bra väder som igår med andra ord.mt
Så vi låg kvar lite extra i sängen..
Denna dag har sprungit fram! Jag började dagen med att städa och skruva upp en gardinstång i köket, efter de gick jag och mötte upp David för att köpa nya högtalare till datron :) Så nu på Lördag blir de fest hos oss !
Hann även med att springa in på min favorti affär - vita rummet och göra av med mina sista presentkorts pengar.

Så nu har jag sprungit runt här hemma och pysslat lite..
Snart ska jag och David till busstationen, vi ska åka till Västerås för att låna hans pappas bil som vi ska ha till Grebbestad över midsommar :) Som jag läängtar!
Spenderar natten i västerås och laddar för i morgon!


Här kommer lite bilder på de jag fick med mig hem idag :)




What a beautiful day !

Vilken härlig Torsdag de blev idag !:)
Våran picknick vid stranden vart mycket lyckad. Träffade lite fler människor när vi kom fram, så vi vart ett helt gäng som låg och pressade.
Jag gjorde till och med mitt FÖRST DOPP idag, de var inte varmt i vattent kan jag berätta för er.. men de var skönt efteråt :)

Lite bilder från dagen :






Efter stranden vart de en lång promenad med Sophie, väldigt skönt!
Sen effter de en lång och efterlängtad dusch!

Nu har jag och David nyss kommit hem från en fotbollsmatch, KB-Karlstad spelade. Så nu väntar soffan på mig och en varm toast!

Hoppas ni ockå får en skön Torsdag kväll!



Linne från Gina, Jeansskjortan kommer från Bikbok och Jeansshortsen är ett par avklippta gamla levis Jeans. De kommer användas flitigt av mig denna sommar, om vädret tillåter!





PickNick !





Nu har jag gjort en pasta sallad som ska få följa med mig och David ner mot stranden idag för en liten mysg PickNick:) Vädret är lika underbart som de var igår, om inte bättre! Mitt humör är på topp, kan inte bli bättre just nu !:)

Ha en fin Torsdag !


Don´t you forget about Me.

Vart en skön lång promenad idag, och vädret var lika härligt som de såg ut att vara!:)
Efter de åkte bikinin snabbt på och jag knallade hem till mamma och pappa där jag tog fram en filt och la mig på gräsmattan tillsammans med en av mammas tidningar, vatten och lite jordnötter! Måste passa på att njuta ordentligt under mina sista lediga dagar:)

Så de vart några timmar i solen.. tyckte inte att jag hade fått någon färg alls när jag kom hem och drog i gång med att storstäda hela lägenheten, för de var saker, kläder damm och annat lite här och där, men nu är den ren och fin!
Men jag kan säga att jag hade lite väl fel med att jag inte fått någon färg idag... Jag är RÖD/BRUN i hela ansiktet, de bränner och svider just nu.. så jag får nog vara lite lugnare i solen i morgon. Som tur var fanns aftersun till min räddning, så nu har de svalkats av lite :)

Under kvällen gick vi till min mamma och pappa och kollade på tv och käkade glass, mysigt! Saknar allt mitt lilla rum nu och min famlij lite nu när de inte är runt en varje dag.. fast jag bor inte långt ifrån dom ;)
Nu ska jag snart krypa ner i våran ny bäddade säng. Hoppas ni mår bra och haft en solig och skön dag!

Nattthi!




Morgon Promenad !:)

Vaknade upp till en klar blå himel !:) Hoppas de är lika skönt i luften som de ser ut att vara.. För snart ska jag möta upp Kristin för en lång morgon promenad!

Måste säga att köpet av mina nya spring skor var ett riktigt bra köp! Jag stor trivs idom, man känner sig så lätt på foten när man har dom på sig!


.
 


Hektisk dag igen..

Är helt sut i kroppen och i huvudet, så blir inget långt eller så intressant blogg inlägg som de var tänkt i dag. :/
Hoppas på nya krafter i morgon !

Vart en sväng in till IKEA idag, var tänkt att vi skulle handla oss ett köksbord.. Men vi hittade inget som vi fastnade för, så de var lite synd. så får vara utan de ett tag till ;)
Men fick ändå med oss en hel del annat. En vit lång byrå som vi ska ha i sovrummet. Den håller min underbara David och min goa lillebror på att montera ihopp just nu !:) Jag fick besök av 4 tjejer så jag slapp montera.. fast nu på slutet har jag allt hjälpt till jag med.. att de  ska ta så lång tid att få ihopp en IKEA möbel ?!
David och jag hade planerat att lägga oss i tid idag, men icke !

Lyckades göra en god kvällsmat till oss i dag.
Detta är resultatet: Spröd bakad torsk, potatis mos med en kall sås.




Nu har grabbarna snart gjort klart den! så då ska de damsugas och dammas sen är de läggtime..
Sov så gott!

Lördag, Söndag & Måndag

Vart en super trevlig lördagskväll hemma hos Kristin och Robin !:) 
Med trevligt sällskap, bra musik och mycket skratt kan de inte bli så mycket annat !
När timmarna närmade sig 12 bärde de av mot frimis där kvällen fortsatte. Där drack vi goda drinkar och Dansade nästan hela kvällen lång !:)
tyvärr så glömnde jagkvar min kamera där.. Så har inga bilder att visa.

Igår var både David och jag ganska sega.. men mådde ändå hyfsat bra, mest trötta. Så vi slöade en bra stund hemma i våran soffa som ni äntligen kommer få bild på nu! ;)
Men tillsut var vi de dags att kliva upp, göra sig i ordning och fira min vän Max att han tagit studenten. Han har gått skid gymnasium i Torsby. Så igår kom han hem och blev firad av alla hans vänner och släkt !
Efter att vart däri några timmar och käkat massa god mat och annat fick de bli en promenix !

Sen avslutatdes Söndagen med den underbara filmen Hund Tricket, popcorn ostkrokar, dricka och med sällskap av Kristin och Camilla :) Vi låg alla helt utslagana i soffan och hade de mysigt!

Idag så tog jag sovmorgon och sov ut! väldigt skönt..
Trodde att jag skulle få vara ledig idag så jag hann med att städa upp alla kläder och ge dom en plats i någon garderob.. Men klockan 11 ringde jobbet och de var dags att jobba. Men de är bra för pengar behöver man !:)

Så nu efter jobbet håller jag fortfarande på med alla dessa kläder?! Det ligger högar överallt, dammtussarna flyger runt och jag nyser massa på grund av de..
Så nu tar jag mig en Paus med lite jordgubbar och Glass! och kolla lite på fotbolls VM, Italien-Paraguay. De är jag värd just nu..








.

Jag har nog världen bästa pojkvän !
Idag när jag kom hem efter jobbet stod de en stor fin bukett blommor på bordet och ett fint kort med ett gulligt medelande i till mig.. Då kom glädje tårarna fram! Han är för bra min David Lidström!
han hade också slängt ihopp köttbullar och makaroner som jag ville ha när jag kom hem ;)

Efter den goda maten så åkte vi och hämtade nästan alla våra kläder som var kvar hos mina föräldrar, så nu ligger allt huller om buller här hemma i kartonger och annat.. och vi som ska till Örebro i kväll på fest.. Undra om jag hittar någa kläder i denna röra att ta på mig..! ;S

Ha en bra Lördag alla !:) PUSS














STUDENT 2010

De vart en stressig dag igår som jag hade på känn att de kunde bli.. Men hann ändå med allt jag hade tänk som tur var !:) vart så avundsjuk på alla fina studneter igår! jag ville också vara med på flaken när de åkte runt och sjöng i stan!
Hoppas att de fick en kanon kväll trots vädret! Men jag tror inte att de tänkte på hur vädret var igår :)






För vi har tagit Studneten för vi..

Idag är de dags för Studenterna att springa ut ur skolan och sedan åka vagn genom stanm och skrika ut sina student ånger !:)
Jag är så avundsjuk på just nu på dom just nu, skulle viilja göra om studenten en gång till! De var de bästa jag upplevt!
Tyvärr är inte vädret med dom idag, de är ganska grått ute, men jag tror inte de kommer tänka på vädret idag ändå !:)

Så nu efter jag ätit upp min frukost ska jag färga mitt hår lite. Jag gör de själv här hemma denna gång, ska bara lägga i några ljusa slinogr, så de går allt bra att göra själv hemma, har jag tur hjälper även min David mig ;) 
Efter de ska jag sätta på mig nått fint och gå ner mot skolorna och ta imot mina stundenter när de springer ut!
ska hinna med två olika skolor idag, för de jag ska fira går inte på samma skola. Sen ska jag hinna med att kolla när de åker vagn innan de är dags att åka hem till några av dom och fira dom lite till !:)
Kommer bli en lite små stressig men rolig dag !:)


Lite bilder från min Studen 2009




VITA RUMMET



Detta fick följa med mig hem idag plus två klänningar, men de visas i morgon tillsammans med våran nya soffa som ni inte fått se än.. :)

Rosorna och de andra köpte jag från Vita rummet här i stan. De har massa fint från Sia och andra märken. Skulle kunna ta med mig hela butiken hem! Så för er som älskar vitt så är de en toppen affär !:)




The leavers Dance..

Här är några av alla fina och underbara studenter som var påväg till Balen.
Fanns många underbara klänningar, och fina håruppsättningar att kolla på :) inte minst bilar..
Killarna var också snyggt uppklädda från topp till tå !:)

Skulle vilja ha så många mer kort, men de var så mycket folk så man hann inte med alla..








BAL 2010

Jag kan inte riktigt förstå att de var för 1 år sedan nu som jag tog studenten och fick gå på en studenbal bland många andra studenter.. Idag är de nya studenternas tur !:)
Så nu är de snart dags att åka bort och kolla.. Kommer kännas konstigt. Tiden går så FORT !


Lite bilder från min bal 2009






Something I can Never Have

Idag började jag dagen med en lång promenad tillsammans med Kristin och Kristin :) Väldigt skönt att komma upp i tid och röra på sig.
Vädert är inte på topp idag.. Men de regnar inte än alf.. Hoppas de håller i sig eftersom de är Student bal idag!
Så senare sen ska jag och många till kolla på alla fina bilar, balfrissyrer och klänningar. Kommer kännas imagen när man står där...För ett år sen var de jag som gick på Bal..

Nu har jag nyss lagat ihopp en god caesar sallad på mitt egna vis :)
Det smakade mycket bra, så nu är jag mätt och belåten.
Snart bär de av ner på stan med mamma, de ska handlas student presenter. Det är många som ska firas på Fredag !:)



TISDAG

Herregud vad dagarna springer förbi! Var nyss Söndag och nu är de snart Onsdag.. vart tar tiden vägen ?
Igår hade jag planerat att måla klart de sista och hämta soffan som hade kommit. Men då ringder jobbet istället, så jag hamnade där helda dagen fram till klockan 18.00.
Efter de åkte jag och David för att handla lite frukost till vårat hem.. Men de slutade med att vi fick med nästan hela mataffären hem i stället.. ;) Så nu är våran kyl och frys nästan full av olika matvaror.. Nu är de dags för mig att lära mig laga maten som jag köpt också..
Kan inte säga att jag lagat så mycket mat inanna, men nu ska de bli kul att prova sig fram och se vad jag kan åstakomma ;) Spännande!

Eftersom jag fick jobba igår så hann vi inte hämta någon soffa, men idag åkte släpkärran på mot Örebro och Chilli, hann även med IKEA en snabbis där vi köpte en matta, skohylla och lite annat. och till min LYCKA så såg jag att skatteåterbäringen hade kommit idag! Den kunde inte ha kommit bättre!

Nu under kvällen har vi burit upp allt till lägenheten.
Som tur var kom pappa och hjälpte David med soffan.. utan hans hjälp hade den inte kommit upp till tredje våningen idag.. Både min mamma, pappa och lillebror har hjälpt oss jätte mycket med lägenheten och annat när vi bodde hemma! Så de förtjänar ett STORT TACK ! <3  Utan dom hade de inte gått såhär bra.
Ni är GULD värda..
Jag har tagit någa bilder nu under kvällen när soffan är ihopp monterad och klar, men tyvärr så tog baterierna slut.. :/ men de kommer imorgon!
Har blivit dålig med att lägga ut lite mer inspierarde mode bilder och annat, men de kommer snart tillbaka när allt är klart i våran lilla lya, just nu hinner jag knappt med mig själv.

Nej Nu måste jag sluta skriva känner jag.. så ni orkar läsa.
Ha en fin kväll,. de ska vi ha nu i våran nya sköna soffa! ;D

PUSS







Jag och Robin innan våran Bal förra året... Imorgon är de bal igen.. Vad tiden går fort!





Everyday is a Sunday Evening

Vilken helg de blev ! Kunde nästan inte ha blivit bättre..
Vart Helg redan på Torsdagen då vi åkte in mot Stockholm med min pappa som fyllde hela 50 år! Spenderade hela dagen där, väldigt mysigt!:)
Fredagen bjöds på vacker väder, så vi stannade kvar en stund hos mina kusiner, solade och åt god mat innan de var dags för nästa äventyr för min pappa. Fast de hade han ingen aning om !:)

Vi satte kurs mot hamnen, mamma hade nämligne ordnat en Ålands kryssning för pappa. Och även fixat så att alla deras vänner följde med för att fira pappa, jag kan säga att han blev väldigt överaskad och skit glad när alla de andra rammlade in !:)

De vart en väldigt lyckad Ålandskryssning, med massa god mat, dans och trevligt sällskap!
Vilka roliga och lite spciella människor man kunde hitta på färjan !:) haha.

När vi klev upp på Lördagen var man ganska seg i kroppen, men den goda frukosten gjorde att man piggnade till ganska snabbt.
Väl hemma på land igen och I karlskoga så bytte jag om för ännu en utgångn tillsammans med mina flickor !:)
Vart ännu en kanon kväll! Tack alla för en hel härlig helg <3










Nu är de Söndag igen, och jag är helt SLUT i varenda kroppsdel..
Så Idag har jag mest legat i solen, målat lite till i lägenheten.. Den kommer inom kort vara helt klar, bara möblerna dyker upp snart.. Och nu ikväll har vi städat och plockat i ordning lite här hos oss.. så nu börjar de alf likna ett hem :)

Nu ska jag ta kvällen som vanligt, Hoppas ni alla har haft en bra Helg !:)
Nattthi !

50 Års kalas..

Idag fyller min pappa hela 50 år !:)
Så i morse vart de sång och paket öppning. eftersom pappa inte ville vara hemma på sin födelsedag, eller bli uppvaktad så har mamma planerat lite saker för honom som han inte vet nått om..:) 
Men första stoppet vart Stockholm.
Så här har vi idag haft en helmysig dag, strosade runt i stan först, kollade på alla studenter som åkte runt på sina flak ! de rös till lite i mig när jag så dom.. kan inte fatta att de var ett helt år sedan nu som de var jag som stod sådär.. Sen stannade vi på ett mysig restaurang i gamla stan och åt lite ute i solen. :)
Jag var inte här idag för att shoppa utan för att fira pappa, men jag hann allt med att smyga in på H&M en sväng ;) Och fick med mig en bikini som jag letat efter länge nu !:) Visar senare..

Nu ikväll har vi vart hos mina kusiner i vällingby, här har vi käkat lite mer mat, efterrätt och lite dricka på de :) Väldigt mysigt.. känns som om de skulle vara Fredag idag..
vi ska spendera natten här hos dom inatt innan de bär av mot nya äventyr.. ?!:)

Så nu ska snart vi bädda ner oss..


bilder från Dagen:











Soliga Onsdag








Vilket härligt väder de är idag !:) En klänning skulle inte vara fel just nu !
Men i dag får arbets shortsen åka på..

Började dagen med jobb från 9-15. Efter de fixade jag massa ärenden på stan och lite annat, Nu är jag tillbaka i lägenheten igen.. och här ska de målas !:)
Lite tråkigt att vara inne när de är så fint väder.. Men men lägenheten går först just nu!

Så nu har målarkläderna åkt på , har gjort i ordning en bra musik lista, så nu kör jag igång !:) 


Måla måla måla

De är mer jobb än vad jag trodde..
Började dagen med att spackla igen alla spik hål och andra stora hål som fanns i väggarna i lägenheten..
Efter de röjde vi bort lite saker som skulle upp på vinden.. och städa lite. Så nu börjar de se lite mer hemtrevligt ut i vardagsrummet iallefall.. Ska visa en bild på de i morn. De andra rummen ser sådär ut ;)
Eftersom de var en kanon dag idag, så fick de bli en paus i solstolen , och en pizza på de. Sofia kom och gjorde oss sällskap. Hon hjälpte även till att måla en hel del idag hos oss också! Stort tack till henne, utan henne och min söta lille bror som också hjälpt till hade vi inte hunnit med så mycket som vi nu hann idag..!:) TACK <3
Så just nu är Köket är vit målat och klart, lika så hallen så i morgon är de ett helt rum kvar.. hann på börja de i dag lite.. De rummet tar nog lite längre tid att måla för är en brun tapet som ska bli vit.
Som ni kankse förstår så gillar jag vitt skarpt! så de flesta väggarna och rummen kommer bli vita.. :)

NU är jag helt slut, så nu blir de sängen så jag kommer upp till jobbet i morgon!
Sov så gott alla !:)
PUSS



Tiden..

Hann inte med att visa några bilder eller skriva nått kul ikväll.. Tiden går så fort när man fixar och dolar här i lägenheten.. Hann inte äns med att beställa mina skor från nelly nu när de var frakt frit fram till 24.00... Men men, de är sånt som händer.
Det är mer saker att göra än vad man tror när man ska flytta. Och för mig är de första gången jag flyttar någon stans.. Så allt är spännande och ganska nytt.

Sitter i vårat vardagsrum nu i mörker på golvet och skriver innan jag ska krypa ner brevid David som väntar på mig. Våran soffa och soff bord har  inte kommit än. så är ganska tomt överallt just nu.Fast de är lika bra för imorgon ska de målas om !:)

Så i morgon ska jag uppdatera lite bättre.

Sov så gott med er :)



RSS 2.0