Flytt tider..

Har vart mycet de här senaste dagarna, så har inte alls hunnit med att sitta vid en dator..
Men ska försöka sammanfatta helgen lite snabbt nu innan jag ska iväg till jobbet!

Lördagen spenderade jag i Västerås tillsammans med David. Vart en fika på stan när vi kom fram tillsammans med hans pappa och hans fru.
sen en stund senare gjorde vi i ordning oss för 40-års Kalas. Det var Davids bror tjej vi firade, eller fru nu mera!:) De hade nämligen gift sig i smyg veckan innan :) Så de vart många glädje tårar när de berättade. Väldigt kul :)
Kvällen böjds på mycket god mat och trevligt sällskap, vart en hel mysig kväll !:)

Dagen efter åkte vi till ett föråd för att hämta lite av Davis möbler som vi skulle ta med till Karlskoga och flytta in i lägenheten. Men då har någon brytit sig in i förådet och snott nästan alla Davids möbler som vi skulle ha tagit med oss! Ingen bra start på den dagen.. Så nu får vi köpa nytt..Finns verkligen människor till allting :/

Men även fast vi inte fick med oss så mycket saker från Västerås så fanns de en del att flytta in igår ändå!
Ska berätta mer senare för nu måste jag sticka !
Ha en fin dag








Kinder maxi...




Nu ikväll har vi grillat här hemma tillsammans med min lilla kusin Louise och henne pappa som är hemma i helgen för att fira gammelfarmor. De ska sova över hos oss ikväll eftersom deras hus finns i stockholm :) Så nu har vi laddat upp med massa godis chips och dricka,:) Här ska de bli en riktig myskväll!

Imorgon halv 9 åker min man och jag till hans hemstad Västerås för att gå på 40 års kalas, och sedan hämta lite saker som vi ska ha med oss till lägenheten :)

Ha en Bra FREDAG :)


100 Års Kalas!




Jag, min Bror Mattias, mamma och hennes bror, min lilla fina kusin Lousie och våran kära gammelfarmor Britta som idag fyller hela 100 ÅR!

Idag har jag hunnit med ett 100 års kalas under min lunch rast. Det är min gammelfarmor som fyller år idag ! :)
Jag fattar inte hur man kan bli så gammal..? Så häfitgt! Man blir glad i hela Kroppen!
tyvärr så är hon inte rikgti med längre, så hon känner inte igen så många.. och jag vet inte äns om hon förstod att hon fyllde hela 100 år idag, fast på nått sätt förstod hon nog idag, för hon var på strålande humör, sjöng och log nästan hela tiden.  Så kul att se henne så glad!




SEX and The CITY


Vilken Härlig Torsdag de blev: !
Massa sol, kanske inte var en jätte varm dag, men bikinin fick åka på ändå en stund :)
Hann måla klart gungstolen, och påbörja en liten pall..
Har letat och tagit ut massa bra recept som jag ska få användning av nu när jag snart ska klara mig på egen hand tillsammans med min man..  Spännande
Och nu har jag även klarat av en löpar runda, Inget jag var sådär jätte taggad för idag, men kände att jag behövde röra på mig lite. Så nu iefterhand känns de mycket skönt!
Nu väntas de snart mat och efter de blir de en fika med älsklingen innan det är dags för BIO, jag och några av mina tjejer ska kolla på den nya och efterlängtade sex and the city filmen! 
Hoppas den är lika bra som jag tror den kommer vara..





Målar Dag.

Började min Ledig dag med att städa hela huset tillsammans med David. Han bor ju hemma hos mig just nu, men inte många dagar till nu, för på söndag då går FLYTTEN !:)
Efter att ha städat en bra stund, gick vi ut i solen och målade lite till på våran lilla gungstol som idag blev helt klar !:) tog lite tid.. Hittade även en söt lite pall som fick bli vit.

Nu har vi tagit rast och har käka lite lunch, men nu bär de av ut mot solstolen för här ska de pressas!


Före:

Efter:


Militärgrönt!

Militärgrönt är min nya favorit färg just nu! Den görna skjortan från gina tricot som jag inhandlade för någon vecka sedan kommer användas flitigt till ett par slitna jeans shorts eller till cykel tights, eller vad man nu kan tänkas ha till.
Här nedanför är lite av Monkis utbud av grönt !:) Monki som för övrigt är en av mina favorit affärer.
Vart väldigt litet collage.. förstår mig inte på paint som jag får använda mig av ;/ hoppas ni ser lite.. 

Har vart en bra dag på jobbet. Har bara legat i soffan efter de och inte gjort ett dugg, mycket skönt, nu ska ja krypa ner tillsammans med min Älskling.I morgon är jag ledig, så då hoppas jag på SOL! :)
Sov gott. PUSS




Tisdag!

Idag var de inge roligt väder man vaknade till, bara massa regn och rusk! Som tur var fick jag skjuts till jobbet så jag slapp cykla den långa biten..
Va fort  dagarna går fort när man jobbar, fast jag tyckte dock inte de gick så fort idag.. Men ändå var klockan helt plötsligt 18.00 och de var dags att sluta för dagen.. :) De är ALLTID Lika skönt varje gång att få komma hem efter en arbetsdag..
Efter de vart de en promenad med Kristin och två labradorer som behöver få lite hjälp med motion.  Alltd kul med lite mer sällskap :)

I morgon innan jobbet ska jag hinna med en hurtig promenad, så nu snart ska jag ta mig till sängen och somna in för kvällen, så jag kommer upp i morgon, pigg och alert! ;)


Här kommer lite bilder från helgens barvader hemma Hos Thed Björk och Kaisa ! :)





Sov gott :)

Ny vecka, nya Tag.

Ännu en Måndag och en ny vecka har börjat..
Vaknade helt utvilad i morse när klockan ringde, kunde kanske bero på att jag somnade halv 10 igår..? Helt utslagen efter en mycket lyckad Lördag !:)

Började dagen med Stcc på Gelleråsen efter de vart de en riktig fest Hemma hos stcc föraren Thed Björk och hans Kaisa !:)
De bjöds på massa skratt, dans och en del minttu.. Kanske lite för mycket för min del.. för under söndagen var jag INTE så pigg.. men de fick de vara värt efter en kanon dag och Helg ! Har en del roliga bilder att visa er, men de får jag ta i morgon, eftersom min kamera är helt död..

Denna vecka är de jobb som står på Schemat för mig, Så mig finner man på Hapy Homes 9-18..
Måste ockå skriva GRATTIS till min Vän Helena som vann Veckans blogg idag !:) Gryymt!
http://helenaengstrom.blogg.se/
Nu är de kvälll igen och jag ska sova :)
Sov så gott alla !:)

Thailand 2010 !:) jag, Johanna och Helena




STCC

Middagen igår hemma hos Famlijen Messa/Berglund var mycket god! Och efterrätten helt perfekt!
Vi Lyssande på bra musik som styrdes av Peter. vart en väldig mysig Fredag kväll !:)

Idag så har jag och David vart på stcc Helda dagen för att hejja på Thed Björk tillsammans med hans Kaisa och många andra! Hann träffa på våran Prins innan de var han tur att köra iväg med sin porsche också. 
 Var vädligt mycket folk på Gelleråsbanan idag, de drog nog mer folk på grund av de väder som blev. För de blev riktigt varmt idag. Tur att jag hade shortsen nerpackade i väskan..
Mellan loppen strosade vi runt på området, satte oss i solen och hade de mysigt, hann även med att kolla på en del snygga bilar som stod uppradade lite här och där! Skulle inte säga nej till de bilarna..:)

Tyvärr gick de inge bra för Thed under första loppet, då han blev på körd av en VOLVO -bil och åkta av banan..
 Så han fick starta sist under nästa lopp, men han var helt suverän och tog sig upp på en 3:e plats ändå! Han imponerade stort i dag! Han visade hur bra körare han är!
Så ikväll är vi bjuda på fest hemma hos Thed och Kaisa , kommer bli en lång och rolig Lördags kväll!:)


i






Nej nu ska jag laga lita tacos! Ha en bra kväll <3




Middag.

Hittade och beställde en soffa och soffbord tillslut i dag på Chilli !:) Hann även med en kortis på marieberg, och fick såklart med mig lite mer hem..
Efter de hann vi med att måla gungstolen en gång till.. tyvärr hann vi inte klart med den idag heller.. Men i MORGON :)
Nu har jag just gjort mig klar för middag hemma hos famlijen Messa/Berglund !:)

Bilder kommer i morgon! ha en bra kväll :)


Fredag, och helg !

I morse när man klev upp var vädret inte lika roligt som igår.. regn och massa gråa moln..
Men de blir nog bättre under dagen får vi hoppas !:)
Nu ska jag och min David åka in till Örebro igen för att beställa en soffa och soffbord på chilli. De har ju 20 % nu , så man får passa på !
Efter de ska vi måla på gungstolen en sista gång så den bli vit och fin !:)

Idag får de bli höga svarta tights från H&M, en skjorta och linne från Gina Tricot.



Ha en bra Fredag!:)


De lilla Projektet..

Har verkligen vart en underbar dag idag! :)
Humöret har vart på topp under hela dagen.. Hunnit med en hel del idag:
*Först en härlig frukost ute på verandan. Sedan vart de en cykeltur till jobbet där de inhandlades lite små saker till vårat lilla projekt. Hann med att hälsa på Mormor och morfar på vägen hem också, där vart jag och David bjudna på fika :) Perfekt ! 
Sen väl hemma drog projektet igång! fast efter en tids fixande tog jag en paus för att möta upp Emelie för en promenad! hade mycket att prata om..








Detta har jag och David pysslat med mesta delen av dagen. Fixar ordning en gammal gungstol som ska få sig en fin plats i lägenheten senare.. Så oömma kläder och foppa tofflor bestod dagen mest av.. ;)

Först fick vi slipa den en del för att få bort all lös sittande färg och få bort någon gammal lack.. De Dammande ordenligt !
Sedan fick vi tvätta av den med målartvätt för att få den helt ren, innan vi kunde gå på och måla den.
Hann med att stryka två lager med lack-grundfärg i dag. Så i morgon ska de två sista lagrena på med färdig färg, Antik vit kommer den bli tillslut !:) Att de ska ta sådan lång tid att måla en gungstol..Det är pillrigt och krångligt att få färg på alla småställen.. :) Men i morgon kommer resultatet!


Sov så gott !:)





Härliga Torsdag!

I dag var de Lika varmt och skönt ute som de var igår..
Så de fick bli en mysig frukost ute på verandan.!
Jag blir så Jäkla glad av detta väder ! Speciellt när man är ledig och kan ta vara på dagen.. 
Man vill inte vara inomhus i dag när vädert är som de är !:)

Eftersom solen var framme idag så fick bikinin åka fram även i dag :)
Sen vart de en cykeltur till Jobbet  (Happy Homes) för att handla lite saker till mitt projekt.. En pensel, lite sandpappaer och lackfärg fick de bli :)




Nu ska jag gå ut igen och fortsätta fixa lite :) Ni kommer snart få se vad de är jag håller på att fixa med ! ;) 


Inför flytten..

Har haft en del att göra dessa två dagar, så nått bloggande har de inte blivit av...

I Måndags vart de promenad efter promenad, sedan ett hårt och svettigt träningspass på aero-center, rodd och spinning! Var första gången jag provade på de! Riktigt jobbigt.. Har nog aldirg svettats så mycket! Väldigt skönt efteråt.
Igår åkte David och jag in till Örebro för att handla saker som vi behöver till Lägenheten. Spenderade 3 timmar inne på IKEA, hitta massa fina och nödvändiga saker. Jag skulle kunna gå där hur länge som helst, om jag inte hade blivit så hungrig tillsut att vi var tvugna att köpa IKEA korv ;)
Vart någon timma inne på Chilli också, vi kunde inte bestämma oss vilken soffa vi ville köpa.. Men nu har vi bestämt oss, så på fredag blir de ännu en tripp in för att beställa den :)!

Lite av de vi fick med hemfrån igå




Äntligen fann jag en spring sko som var perfekt för mig! Så slog till igår på Stadium, Jag kommer stor trivas i den. Fick även med mig en väska från Accent, kunde inte motså att gå in i butiken när de hade  25% på allt..
Och från Gina vart äntligen den gröna skjortan min! :) Militär Grönt kommer bli så snyggt nu till sommaren !





Idag har de vart kanon väder, så bikini och solstolen fick åka fram ! :) Efter de vart de en fika på stan, och en promenad med de nya skorna.. De är super Sköna!
Nu under kvällen åkte vi till Degerfors och kollade när de mötte Elfsborg i Svenska cupen. tyvärr vart de förlust..

Nu ska jag och min Man ta kvällen, i morgon ska jag börja med mitt lilla projekt :)
Sov så gott !:)

You Make Me Smile

Vilken bra Lördag  de blev igår! Hann med en hel de på dagen, sen avsluades kvällen med grillning, och en mycket trevlig kväll hemma hos Lilja. De bjöds på vin, ost och kex och mycket bra sällskap :) Jag hade inte tänk att gå ut, men de slutade som vanligt med utgång... Och jag hade de väldigt trevligt, träffade många härliga människor !:)

Idag sov jag ut ordentligt, helt slut!
Har knappt gjort nått i dag, rört på mig en gång när vi gick till macdonalds för lite mat, och efter de vart de en sväng till Nöjesbutiken för lite godis ;) som nu snart är helt uppkäkat..

Imorgon är jag ledig så får se vad dagen bjuder på!:)
Sov så gott :)











Värme!

Äntligen har värmen hittat hit! åtminstonne för en dag...
Började dagen med en härlig promenadm tillsammans med Kristin.
Efter de åkte jag och David till en loppis för att se om vi kunde hitta nått kul till lägenheten.
Det fanns massa roliga möbler och andra saker, för nästan inga pengar alls! sjukt. 
Vi fastnade i för en fin gungstol i dag, för 150 kr. Den kommer bli mitt lilla projekt denna vecka, för den måste slipas och målas om :) ska bli spännande..

Sen har jag även hunnit med två Kalas i dag. Tänkt vad mycket man hinner att göra när man är ledig :)
Nu ikväll blir de grillning,  några kalla cider, och sedan över till Kristin där de ska drickas vin och ätas kex tilsammans med de andra brudarna!
Kommer bli en bra kväll! :) Och vädret kunde nästan inte vara bättre!




I and Love and You

Idag när jag kom hem efter jobbet, så fanns de en present liggandes på min säng!:) Min älskling hade gått och köpt en jacka som jag föll pladaskt för en dag, men jag köpte den aldrig.. Så jag vart skit glad när jag fick se den! Kommer trivas ännu bättre nu på mina promenader och spring turer, men ska nog mest använda den när jag går nu.. vill inte svetta ner den för mycket ;)
David gjorde min kväll! <3
Så nu är de bara de nya Nike springskorna som saknas. ;)

Ikväll blir de lugnt, var ute med min nya jacka nyss och hyrde en film som vi ska slå på efter att hockeyn är slut.. A good year, med Russel Crowe och Ridley Scott, Får se om den är nått att ha, men de tror ja :)

Ha en mysig Fredag :)






Fredag

Nu ska jag åka iväg till jobbet, och om 9 timmar tar jag helg! :)
Ha en bra Fredag! <3


Jag i dag:
Svarta jeans tights från gina
Grå trörja från Monki

The way you Make me feel..

 Känns som om man aldrig kan få nog av smycken? När jag nu skulle tänka efter vilka som verkligen var mina favoriter så kunde jag inte bestämma mig... Finns så mycke snyggt, fint att välja bland. Det ända jag kom fram till var min örhängen från eva attling, de används nästan varje dag, vardag som till fest,  de är nog mina favoriter just nu! De är stilrena och enkla, precis som jag vill ha de!

Det som jag tycker är så roligt med smycken är att man kan mixtra till en ganska enkel outfit med massa olika armband, halsband eller örehängen, och få till ett helt annat utseende med hjälp av de. En enkel svart klännig kan bli så mycket snyggare med ett eller flera halsband till, eller att kombinera massa olika armband till den!:) Finns mycket man kan göra md smcken helt enklet.

Här visar jag några ur min samling:






Imorgon ska jag jobba, har vart ledig några dagar nu, så ska bli skönt att komma upp i tid i morgon och åka till jobbet!  Och i morgon har vi racing tema, kommer finnas en go-kart bana uppställd på parkeringe, så ni kunder kan få komma och åka :) Kan bli kul!

Nej nu får ni ha en mysig kväll :)








SkärTorsdag.

Egentligen borde man kanske bara vara inne i dag, hyra en film och bara slänga sig under täcket.. för sånt väder är de. Regn, grått och trist, Men jag ska ändå bege mig ut i detta väder för en långpromenad, så nu snart åker kepsen och regnjackan på !:)

Efter de ska jag tag tag i mitt rum, städning och rensning av lådor står på schemat, måste se vad jag ska ha och inte ha kvar nu när jag och David snart sa flytta ut från mitt rum och in i en lägenhet tillsamman !:) Som jag längtar ! Just nu är de ganska trångt här hemma.. saker överallt.. Men de blir de snart ändring på!
Ha en mysig Torsdag så länge !:)









..

Jag hade ju tänkt att visa er några av mina favorit smycken i dag.. Men tyvärr hann jag inte med de. De får bli ett inlägg med de i morgon i stället :)
Fattar inte var all tid tar vägen? Känns som om man ska hinna med hur mycket som helst om dagarna.. men de bli aldrig som man tänkt sig ändå.

Jag klarade av springturen trotts att jag inte var så taggad för den..
Så nu ligger jag deckad i soffan med en påse naturgodis :)

Avslutar denna kväll med en härlig solnedgång från Kho lanta i Thailand.. Längtar tillbaka :)!

Onsdag

Att de kan vara så skönt att bara ligga kvar i sängen lite extra länge ibland...
Var ganska pigg när David klev upp för att träna vid 8, så tänkte nästan gå upp själv och göra nått vettigt, men sängen var så underbar idag att jag vände mig om och somnade om... Underbart!

Men tillsut kom jag upp, och fick besök av Elvia som tittade förbi. Vi åkte och käkade lite sibylla sen vart de en snabbis på stan, för de vart kallt och började regna på en gång.. När ska värmen och våren komma ?

Jag i dag: Jeansväst, sen en tjock stickad tröja under med svarta lack tajts till, men de ser ni inte på denna bild ;)
Älskar verkligen min nya jeansväst, man kan matcha den med så mycket ! Jag kommer använda den till vardag som till fest !




Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 18.00 för då ska jag bege mig ut på en springtur.. Inte taggad för fem öre.. och speciellt inte när vädret är som de är !
Nej nu blir de till att byta om, hörs snart igen !:)


2010-05-11

Nu är de kväll igen.. kan inte förstå ibland var dagarna tar vägen ?
Har iallafall hunnit med två promenader, handlat och sedan lagat mat, tortellini fick de bli ;)  Nu blir de mys framför tv:n men min David. Kanske blir de att kolla på hockey VM.



Armbandet jag visar nedanför köpte jag nu när jag var i Thailand. Jag hade nästan glömnt bort att jag hade tills jag städa lite här hemma i mina smyckes lådor.. Vart väldigt glad när jag fann de :) Armbandet har en lite udda design, fast jag gillar de skarpt :) De kommer användas flitigt.






Man kan aldrig få för många armband, halsband eller andra smycken.. I morgon ska jag visa er några av mina andra favoriter jag har här hemma. :)

Ha en bra kväll !



TISDAG

Skönt att vakna upp till en strålande sol! Allt går så mycket lättare bara solen är framme.. eller vad säger ni ?
Ska snart ta mig en skön promenad med Evelina(http://evebodin.blogg.se/) som kommer förbi här snart, har dock inga nya skor än så får se hur de slutar..:)
Hörs snart igen..

Ha en fin dag alla :)



Evelina och jag på Phiphi.. Han mådde inte så bra ;/


Soffhäng

Igår Jobbade jag, våran butik var fylld av människor, mycket kul att se :)
Kvällen slutade med att jag åkte in till Örebro för att hälsa på Kristin.  Kvällen bjöd på massa bra musik, skvaller och skratt innan de vart dags att ta på sig högklackat och knalla ner på stan.. Vi dansade natten lång!:) skit kul, en riktigt tjejkväll. Jag som skulle vara lugn denna helg, de gick ju sådär.
Idag har de inte hänt så mycket, sov ut länge eftersom de vart sent igår..

Kollade på nya springskor idag, för de är jag i behov av eftersom mina nuvarande gått sönder i hälen.
Är ute efter någon av skorna nedanför, den blå Adidas provade jag idag, och den var hur skönt som helst, satt som smäck på foten, en mycket lätt sko, den skulle jag springa fort med.. ;) Så den gå jag och funderar på just nu.. Men helst vill jag ha en Nike sko, eftersom de har jag alltid haft innan och dom har jag trivts med. Men fanns inte så många Nike skor hemma, tyvärr :/. Får bli att åka in till Stadium!  




Nu ska jag smälla i mig lite mer chips och dipp innan jag ska sova!
Ha en bra kväll alla :)



Moving out..

De har vart så mycket nu den senaste veckan med jobb och annat att jag helt glömnt bort att nämna för er att David och jag har hittat en mycket fint lägenhet att hyra !:) Vi var på jakt efter en tvåa, men de tycks inte dyka upp någon här i Karlskoga.. så de fick bli en ljus och fin 3:a istället. Vet inte hur vi ska fylla ut alla rum nu, men de löser vi. Får bli ett gäst rum till alla er som vill komma på besök! ;) 
I vilket fall ska de bli skit kul och mycket spännande att flytta hemifrån och ihopp med min David.. Så nu ska jag börja fundera på vad vi kommer att behöva köpa. David har ganska mycket möbler och annat, men jag känner på mig att vi kommer få ihopp till en lång shoppinglista ändå !;)
 
Nej nu börjar dagen ta slut för mig, för ska snart krypa ner så jag kommer upp till jobbet i morgon. Men måste Säga att denna Fredag har vart en mycket skön och mysig Dag :)

GodNatt<3


Weeks Go By Like Days

Tänk vad man hinner med mycket när man är ledig...
Började dagen med en spring tur, och en varm skön dusch efter de.. Sedan vid 11 kom Helena och hämtade upp mig och David för en tripp in till Örebro!

Min jeansjacka fick åka på i dag ändå! Och jag ska tala om för er att denna jeansjacka har hängt med några år. Köpte den på H&M , och då var den inte lika liten och tajt som de är i dag ;) Men jag gillar den ändå ! Tur jag sparade den.. Ser inge glad ut på denna bild, men jag kan lova att jag var på bra humör :)




Detta blev resultatet: Hittade tillsut en jeansväst som passade mig, och sen fick ett halsband följa med hem också..Brukar inte använda halsband så mycket, men ska börja med de nu tänkte jag.

Jeansväst Bikbok, 399:-
Halsband H&M 99:-




Glöm inte att kika in på Helenas blogg också! Helenaengstrom.blogg.se


Jeans i alla former


Jeansshorts, Jeansväst, jeansjacka och Jeansskjorta är något som jag kommer använda mycket nu när sommaren börjar närma sig ! Hade hoppast på att få ta fram min jeansjacka i morgon, men tyvärr säger vädret i mot.. lite kallt för att bära den som en jacka just nu.. Så skinnpajen får vara på ett tag till.
Jag äger ännu ingen jeansskjorta eller någon jeansväst, men ska allt hitta de rätta snart! Den jag har på mig på bilden nedan är från Monki, lånad av en vän.  

Inspirerande bilder:






Ledig!

Har hunnit med mycket i dag, och kommer hinna med mer..
Städa huset i morse när jag vaknade. Mamma vart mycket glad:) Efter de vart jag helt slut så läste lite skvaller och lite ur ELLE innan de bar av mot stan för en fika med David.
Sen efter de kom Kristin och gjorde mig snygg i håret igen.. nu måste jag bara färga håret också, för min utväxt börjar se riktigt illa ut nu..

Nu ska ska svira om till träningskläder, för ska ta mig en spring tur idag igen! :) Solen skiner just nu, kan inte bli bättre ! 
JAG ÄR PÅ BRA HUMÖR JUST NU !





Att de kan vara så roligt att läsa skvaller ibland.. hälften av de man läser är eller kan vell inte vara sant ?!


Dagens gärning

Var ute och sprang en runda i dag efter jobbet, hittade en tjej som låg lite längre bort på marken.. Hon mådde inge vidare, så Davis sprang och hämtade hjälp medans jag var kvar. Tillslut hittade David en gubbe med mobil som kunde kontakta ambulansen.De var snabbt på plats, jag hoppas de gick bra med tjejen !

Imorgon är jag ledig, Ska bli såå skönt! Så då ska jag försöka göra nått bra inlägg under dagen men även hinna med massa annat... 
Nej nu åker min underbara morgonrock på som jag fick av min älskling i julklapp. <3

Sovgott !



STRESS!

Helt död i dag igen ! När ska jag få tillbaka alla min krafter...?
Istället för att vara hurtig och springa när jag kom hem, så tryckte jag i mig några bitar kladdkaka ;)
Dock blev de ingen egen gjord.. Men de dög ändå !

Känns inte som jag gör mer än att sova äta jobba och duscha innan det är dags att sova igen.. Blir så när man jobbar 9-18 om dagarna. Men på Torsdag är jag ledig, då ska jag se till att få saker och ting gjorda, se till så de kan bli nått bra inspirerande inlägg! 
Nej nu ska jag dra täcket över huvudet ännu en gång.. Sov Gott



Måndag

Helt utslagen.. Vart en tuff dag på jobbet, var mycket folk butiken så kändes som om jag sprang runt som en yr höna för att hinna hjälpa alla.. Jag vart vell säkert inte piggare heller av att man var ute och svira i Västerås i helgen..
Så nu ligger jag deckad i sängen och ska läsa en mode tidning innan de är dags att släcka ner. För i morgon är de ännu en jobbar dag som väntar. Och då ska jag vara PIGG :)



Nu ska ja drömma mig bort till underbara Thailand, sov gott alla :)






Vilken helg..

Har inte skrivit nått i helgen, så tänkte jag skulle sammanfatta allt lite nu.
I fredags efter jag slutat jobbet åkte jag och David in med fulla system kassar in till Västerås.
Maten stod klar när vi kom fram, mycket gott ! Vi spelade spel och hade de trevligt, sen bar de av ner mot stan :) Där vi hann med en del goda drinkar på olika ställen. (Kul att komma till en lite större stad där de finns lite mer uteställen att välja bland.. ;) Men Karlskoga är allt bra de med...
Så man vaknade upp ganska seg under Lördagen, men de var de värt!
Innan de var dags att korka upp igen hann vi med att hälsa på Davids pappa i Sala där de campade över helgen med husbilen, väldigt mysigt. Sen åkte vi vidare till hans mamma, där de bjöds på Kladdkaka,gärdde och jordgubbar eftersom våran vän Theresa fyllde år:) Sedan var de bara att gå på´t igen ! :)










Så denna Söndag är man inte för kaxig.. :)
Men trots att de vart en tuff helg så tog vi oss en shoppingrunda på stan. Hann även med en god lunch i de fina vädret!  
Nu är jag tillbaka hemma igen, ska snart lägga mig så jag får nya krafter tills i morgon då de står jobb på schemat..





Tack alla för en Trevlig helg ! <3


RSS 2.0