PIP!

Tar en liten paus från bloggandet i någon dag, för är Festival här hemma nu, så hinner inte med Datorn så mycket..
Men ska ta igen allt sen !:)  Hade så bra sålänge!

SKÅL!

Back to Reality....

Nu var de Måndag igen, och min lediga vecka är slut...
Men de har vart en underbar vecka! Har hunnit med en hel del. Började veckan med en sväng i Västerås, sedan åkte vi till Kolmården och spenderade en hel dag där, hur mysigt som helst! Resten av veckan var vi på väskkusten tillsammans med min famlij och mnånga andra. Där vart de en del bad, sol lite shopping..(ska försöka visa er mina inköp i nått inlägg här snart! ) Sen åt vi självklart en massa goda färska räkor och drack gott vin om kvällarna!
Lika underbart som alltid. Älskar kusten!

Men nu efter en veckas ledighet så är man tillbaka till verkligheten igen. Men jag jobbar ändast några dagar denna vecka, för PIP festivalen tar start nu på Onsdag här i lilla Karlskoga! Som jag längtar ! :) Hoppas vädret håller i sig.. Annars åker stövlar och regnjackan på !
http://www.putteiparken.se/

Nu har jag och David haft stor stäning nu under kvällen. Min pappa har vart här idag och hjälpt oss att sätta upp de sisa hyllorna, lamporna och lite annat som skulle fixas. Tur han finns till hjälp :)
Snart ska vi sova här hemma, för i morgon ska de jobbas igen.
Hoppas ni alla mår bra, PUSS !

Lite bilder från veckan :


 Detta fick åka på mig i Lördags





Västkusten- Tisdag, Onsdag

Sådär, nu har jag fått låna min lillebrors dator en stund så jag kan få skriva lite vad som hänt under dessa dagar.
I Tisdags åkte jag och David tillsammans med min famlij mot Västkusten, Tjärnö. Väl framme så tog vi med filt ochen god pasta sallad som mamamma hade fixat till stranden och hade en mysig picknick. Bra start på dagen! Under kvällen vart de grill och en kall cider på de, innan det vart dags att krypa ner i våren lilla säng i vårt lilla söta rum.

Vaknade upp under Onsdagen ganska så utvilad för att inte ha sovit i sin egna säng.
Vädret under onsdags morgon såg inte allt för bra ut, men efter frukosten så började de spricka upp och de vart riktigt varmt och skönt. Så jag och min man packade väskan och åkta mot Rossö för att lägga oss på stranden.
Vart en lyckad dag på stranden, med massa sol och även ett bad i havet, väldigt skönt!

Till kvällen gick vi ner mot stranden för att äta massa goda färska räkor, kräftor och massa annat gott till de. Super mysigt och gott ! Färska räkor kan vara de godaste som finns! men inte var de billiga just nu, 279 kr/kg gick de på! Men de fick de vara värt. Vi satt där tills solen gick ner och bara njöt av de underbara vädret. TIllslut kom alla myggen fram, dåm knallade vi tillbaka till huset, där vi fortsatte kvällen med kortspel.

Jag gillar Kusten
Hann lägga upp några bilder från dagarna här, Fler kommer:









Torsdag

Då var vi redan framme till Torsdagen..
Idag har vädret här inte vart lika vartm och skönt som de andra dagarna.. Utan idag har de blåst en del. Men som tur var har solen vart framme nästan helda dagen, så d blev stranden idag med, och även ett dopp!

Efter några timmars solande åkte vi in till ett shopping center där vi gjorde av med lite pengar.. Alltid lika kul ;)
Fyndade ett väldigt sött vitt linne idag, och lite annat.
Efter shoppingrundan vart vi alla hungirga, så de vart en god pizza inne i Strömstad. Den smakade mycket bra!
är mätt fortfarande.. Nu ska vi lira lite kort igen, sen soova och hoppas på att solen vill vara framme även i morn.

Hoppas ni alla haft en bra vecka hittills. PUSS :)




Nya Planer, Ny Vecka

Vart inte rikigt som vi tänkt oss med utomlandsresan.. Varenda  plan var redan fullt så vi får stanna hemma i Sverige. Men jag är inte bitter för de! För de kommer bli en härlig vecka ändå!
Så igår vart de en heldag i västerås istället, vart lite shopping, köpte mig en långklänning från H&M, får se om den kommer användas..sne vart de lite andra bas kläder från all rea. Hannäven med ett härligt kvällsdopp under dagen och grillning på kvällen, Mysig Söndag :)

Idag åkte jag och David dirket till Kolmården när vi vaknade. Där vi spenderade en härlig hel dag! Solen var framme hela tiden, och nästan alla djur kom fram och visade sig. Våra favoriter vart gorillrona för där fanns de en ursöt gorilla unge som gjorde allt för man skulle kolla på just honom, såå söt! Man kunde inte sluta le när man såg hur han sprang runt och var så charmig. En annan upplevese idag var delfin showen! Jag rös i hela kroppen, och fick till och med tårar för de var så fint och häftigt! Delfin skötare/tränare måste vara de bästa jobbet som finns?
Så de vart en Lyckad dag för mig och min man  :)

Nu ligger vi utslagan i soffan, jag har nyss packat om väskan. För i morgon bär de av mot underbara väskusten! Hoppas vädret är med oss några dagar där, så jag kan få lite sol på  mig nu när jag har 1 veckas semester!
Ska ta vara på varenda sekund nu.

Så vi hörs igen om några dagar!

Här kommer lite bilder från Söndagen, och Måndagen:









Genom eld

Sådär jag, då var nästan ännu en arbets vecka avklarad igen!
Efter 14.00 i morgon tar jag semster i en vecka från jobbet ! Så underbart, denna vecka kommer sitta fint.

Har en del planer för denna vecka som kommer.. David och jag har diskuterat en del olika alternativ. Jag känner att jag inte vill vara hemma utan komma bort ett tag..
Så  vi bestämnade oss nyss får att ta  bilen direkt  mot Arlanda i morgon efter jobbet, och sätta oss där och se om någon sistaminuten  resa kan tänka sig dyka upp!  Hahah lite galet kankse, men ska bli spännande. Och blir de ingen resa så får de bli lite shopping, sen en tur till kolmården ;) och några dagar på kusten tillsammans med min famlij, inga fel de heller ! Så hur de än slutar i morgon, kommer de bli en bra veckas semester trotts att de bara är en vecka.

Nu ska jag ta mig en kall dusch, för har vart duktig och sprungit nu under kvällen. Sen ska de packas !

Drömmer mig bort till dessa bilder från Thailand 2010






Onsdag/Torsdag

Detta fick åka på mig igår:



Började Onsdagen med jobb 9-18, och avslutade dagen med ett glas rosé i handen tillsammans med ett gäng underbara brudar på en härlig balkong! Satt där en stund och njöt av vädret och sällskapet innan de bärde av mot Resturagen/baren Jack, där slank de ner en kall god cider. Men kvällen slutade inte där utan den slutade med utgång som vart väldigt lyckad !:) Jag tror hela vårat gäng stod och dansade till stället stängde igår. Bra kväll! Tack brudar!
Så När klockan slog två bärde de av hem för min del, och till min älskling som låg och väntade på mig. Han är för bra Min David Lidström!

Idag vaknade jag upp med ett ganska stå tungt huvud, men de vart de värt! Som tur är har jag min Lediga dag idag, så har legat på stranden ett par timmar, fick besök av famlijen Messa/Berglund och deras nytillskott, lilla söta Sid ! Vilken goding, en sån skulle man ha ?!
Men efter en stund tog molnen över så vi åkte till strandkanten och käkade en god lunch!

Och just nu har jag käkat igen, har nämligen bjudit mamma och pappa på Middag nu under kvällen. Pasta med bacon, pesto och soltokade tomater fick de blir, väldigt smarrigt!
SKulle ta bilder, men min kamera funkar inte som de ska..
Nu ska jag snart sova, för i morn är de jobb igen!

Sov gottt med er alla !:)







Åskväder..

Idag kom äntligen de efterlängtade regnet!
Känns konsitgt att säga så, men nu har de vart en sån värme att de bara var skönt att de började regna. Och de kom inte bara massa regn idag, utan en hel del blixtar och dunder också! Mysigt!
Så De blinkade till i lapmorona idag i våran Happy Homes butik. 

Jag hade hoppast på att de skulle bli svalare inne i butiken när himlen öppnade sig, men där hade jag fel! :)
Får svettas ett tag till, men man ska vell egentligen inte klaga !:)

NU ska jag kolla på lite mer avsnitt av one tree hill, sen sova. Känns inte som jag gör annat om dagarna än att jobba, äta, äta lite till, kolla tv sen sova, men idag har jag hunnit med en lång promenad med min vän Kristin, väldigt skönt, sen vart de lite styrka hemma också, så ikväll somnar jag nog gott !:) Mer av sånt!

Ha en bra kväll !


Vilken värme!



Herregud vilken värme som har kommit till oss?! Känns som om man befinner sig utomlands just nu.. Jag brukar inte klaga på värme och sol, för hur underbart är de inte med vackert väder? Men just nu gör denna värme att man håller på att rinna bort på jobbet.. mina jeans har vart fast klistrade hela dagen.. inte så trevligt att hjälpa kunderna. Som tur var åkte jag, David och några kompisar till oss till stranden för att grilla lite och ta ett kvällsdopp, väldigt härligt och svalkande ! :)

Nu ska jag kolla på lite tv, sen försöka sova i denna värme.. Min mamma hade inte sovit en blund inatt, så när jag kom hem på lunchen hade hon köpt sig en fläckt så hon skulle få sig några timmars sömn inatt. Hoppas de blir bättre mamma :)

Sov gott med er !:)




..

Vilket väder och vilken helg de blev ! Direkt efter jobbet igår åkte bilen mot Labbsand där de blev bad och sol! väldigt härligt. Senare under dagen efter jag försökt göra i ordning mig i värmen åkte jag till Lisa där vi käka och gjorde oss en varsin god kall Drink!, efter de fortsatte  de till Amanda och festen. Vart en väldigt mysig och varm kväll!:) Men dock slutade den inte lika bra.. :/ Men idag är allt bra igen.. 

Har idag hunnit med att sola på två olika ställen, badat massa, vart på 45 års kalas och nu har jag nyss städat hela lägenheten, så är lagom varm! En kall dusch på de här nu sen ska jag ladda på med chips och godis och kolla klart på VM- finalen !:)
Ha en mysig Söndag!

BIlder från Gårdagen !

 



FREDAG

Efter en natts sömn så vaknade jag på rätt sida. Idag har mitt humör varit mer uppåt än neråt. Väldigt skönt. Kanske för att de är Fredag och snart helg !:) Klockan. 14.00 tar jag helgen i morn ! Lika skönt som alltid.

Efter jobbet idag åkte jag till mamma och pappa där de bjöds på grillat och massa annat gott tillsammans med mormor, morfar och min kusin Louise. Efter maten tog jag, David och Louise en tur till Lunedet där vi tog oss ett skönt kvälldopp innan de bar av hemmåt igen till efterrättan som bestod av jordgubbar och glass ! Kan de bli bättre ? Nu ska jag krypa ner med min älskling och kolla på ett onte tree hill avsnitt sen försöka somna..

Hoppas ni har en mysig Fredagkväll!:) PUSS



Fly Away...

Idag har jag vart på jobbet igen, har vart en skit seg dag! mitt humör har inte alls varit på topp heller, så de har inte direkt gjort att dagen gått fortare.. ;/
Försökte få bort mitt trista humör genom en springtur, men de vart inte bättre..
Idag är de helt enkelt en sån där dag som jag bara  skulle vilja flyga iväg en sväng och bara vara för mig själv en stund.. Sitta stilla och bara få vara någon stans där ingen annan är.. Låta alla möjliga tankar flöda. 

Lyssnar till Melissa Horn nu och hennes underbara texter, och försöker bara koppla av.. snart ska jag lägga mig, och hoppas på att mitt konstiga humör är borta tills i morgon..

Sov så gott






Lediga Onsdag!

Nu är de Torsdag igen, för två veckor sedan nu hade jag nyss kommit fram till Grebbesatd. Kan inte förstå vart dagarna och veckorna tar vägen ?!

Igår var de min tur att ha en ledig dag. och vilket kanon väder jag fick !:)
Klev upp tidigt för att handla lite smått och gott att ha med till stranden, hämtade upp min söta lilla kusin Louise hemma hos mormor och morfar sedan åkte bikinin på och de bärde av! Så härligt! De vart en hel de bad och hopp i vattnet med Louise och David :) Kände mig som 10 år på nytt. Efter några timmar solande och badande åkte vi till min mormor och morfar där de bjöd på mat ute i trädgården, väldigt gott och mysigt.

Min dag tar inte slut där än, för igår hann vi även med att åka in en snabbis till Örebor för att hämta vårat efterlängtade vardagsrums bord från chilli! Hann även med lite andra butiker.. Där detta fick följa med hem:

Halsband från H&M
Söt t-shirt från Vila
Svart klänning från Idiska. Den gillar jag skarpt!






Gårdagen var väldigt lycka med andra ord! :)


Twilight- Eclipse



Glömnde nämna att jag och min David gick på den nya Twilight filmen igår! Väldigt mysigt.
Den inhöll både spänning romantik och avundsjuka.. :) Det hände nått nått hela tiden, så de gällde att hänga med.. Fast de var ibland inte så lätt när vi hade ett gäng små flickor som satt och fnittrade och pratade bakom oss.. Lite tråkigt, för sånt förstör. 
Men filmen får många plus av mig, den var skit bra! Så nu längtar jag till den fjärde filmen...

NATTHI :)




Work, Work.

Just nu räcker inte tiden till känner jag. Vill hinna med så mycket som möjligt efter att man slutat jobbet 18.00.. Jag vill hinna vara ute och njuta av solen innan den går ner,  ta ett kvällsdopp om vädret tillåter, gå ut och gå, skriva på bloggen, städa och plocka undan här hemma jag de och mycket mer. Men tyvärr hinner man ju inte allt när man jobbar ganska sent om dagarna..
Så just nu får jag börja prioitera sakern som jag verkligen vill hinna med.

Men i morgon har jag min lediga dag, så då ska jag verkligen ta vara på varenda minut under hela dagen !:)
Imorgon ska jag även umgås med min andra kusin från Stockholm som kom hit idag, så hon får följa med mig på alla mina äventyr som jag kan tänkas komma på i morgon..


Denna Bild från Grebbestad under Midsommar får avsluta detta inlägg för idag.
 Ha en bra kväll !:)!





Söndag igen..

Nu var de Söndag igen, och snart är denna helg över lika snabbt som alla andra helger ! Måste de gå så fort?!
Igår var det en sjuuk värme både ute och inne. Höll på att smälta bort på jobbet. så direkt när klockan slog 2 bommade vi igen för dagen och drog ner mot Stranden där min älskling väntade på mig. Så jag hann med några sol timmar och några dopp i vattnet, för igår behövde man svalka av sig ofta !
senare under dagen och kvällen igår vart de några kalla goda cider till ett bra sällskap ! En ganska så lugn och skön kväll blev de!
Så idag vaknade jag upp utan att må dåligt eller vara seg och trött. Så efter att ha käkat frukost så packade vi ihopp badväskan och åkte mot Labbsand för en dag i solen. Solen var inte framme hela tiden idag, men de var skönt och varmt ändå. Vi vart ett riktigt bra gäng på stranden, väldigt mysigt :)
Ja just ja ! Idag när vi låg på stranden landade de en jätte fin trollslända på mammas filt.. den kröp runt där ett tag sen dog den helt plötlisgt ? Så mamma tog med den hem  :) Vet inte vart hon ska ha den, men fin var den!
Hann även med en lång snabb promenad idag efter stranden, kändes i benen att de var ett tag sen nu.. Måste börja ta tag i träningen igen.. men man är så seg efter att ha jobbat en hel dag.. så man orkar inte göra så mycket. :/



Invigde min klänning från H&M igår!



Är den inte fin ? :)


 Lilla coola Loke var med till stranden tillsammans med de andra ifamiljen !:)


Just Nu ligger jag och david utslagana och mätta i soffan efter att ha ätit massa god tacos. Och jag som hade köpt ostkrokar och annat gott tills ikväll.. men just nu känns de inte som om de kommer gå ner, ;/ Men då finns de kvar tills i morgon ! och i morgon väntas en ny arbets vecka igen.. Låt den gå fort !

PUSS






Fredag

Nu är de Fredag igen, och i morgn kl 14.00 får jag ta helg! Den är efterlängtad!
Har vart en lång dag på jobbet.. knappt några kunder så fanns inte så mycket att göra.. När klockan slog  6 så stängde vi fort och cyklade hem. 
För min famlij och en annan famlij har nu under kvällen haft grill mys ute i Lunedet! Så idag slapp man laga mat, Perfekt Fredag kväll! Vart grill spett och färsk potatis, som mamma hade fixat, pappa stod för grillningen! Det var lika gott som vanligt! de vart nästan lite  extra gott av att sitta ute vid en sjö och äta !:) Riktigt mysigt. Hann även med att ta ett kvällsbad  idag också, och de var lika skönt i vattnet.. 
Känns inte som om jag gör annat än att sova jobba äta och bada nu förtiden. Men de gäller att ta vara på de fina sommarkvällarna nu efter jobbet, så de känns att man haft någon sommar..

Nu har jag laddat upp med ostkrokar och dricka, ska spendera en stund till framör tv:n innan jag ska sova. Ha en bra Fredag !:)


 


Kvälls-Dopp

Vart ett svalkande och skönt kvälls-dopp idag efter jobbet!
Mamma försökte sig på att ta kort med min iphone på mig och min kusin när vi var i vattnet.. De tog först en stund innan hon förstod hur man skulle få på den... sen när hon fick fram menyn så förklarde jag hur hon skulle ta kort. Hon tog några kort på oss i vattnet, trodde vi.. Men när vi klev upp en stund senare för att klä på oss och kolla på hur korten blev, fanns de inga kort alls på oss ! hahah, mamma hade tryckt på mitten knappen och tryckt tillbaka till menyn hela tiden  istället för på kamera knappen! Så kan de gå,  Men de gör inget mamma. :)
Hon hade egen kamrea med, så dessa kort hann hon ta :




I morgon är de Fredag igen! Kan inte fatta att de var snart 1 vecka sen de var Midsommar och vi var i Grebbestad?! De går för fort.

Nu ska jag sova, Godnatt på er !


RSS 2.0